bina blog umpama perniagaan

Ketahui bagaimana strategi bina website dan blog sendiri dapat memudahkan peniaga online menyerlah dan menjual di Internet.

Panduan jana income dan pilih platform website Elle kongsi via email, okay! Join email list sekarang!

Shh.. nak join email list

Tips & tricks mudah mengenai Digital, Website dan Media Sosial

"bestnya ramai followers, orang suka kita"

Perasan tak, dah makin ramai peniaga dan creators mula tempa nama di kebanyakan platform popular? 

Views tinggi, dapat ramai followers, eee seronoklah!

 

TAPI, CUKUP KE?

 

Apa akan jadi kalau sehari awak tak muncul di media sosial?

Adakah mereka masih menunggu konten-konten awak yang seterusnya?

Tenggelam dengan ribuan small sellers dari brand yang sama?

01  struggling nak stands-out di media sosial

Leader Team beri cadangan untuk kukuhkan Personal Branding. Tapi macam mana?

02  tak tahu nak buat copywriting & konten macam mana?

Semua idea dah keluar, tak tahu nak buat konten apa dengan niche sedia ada. Trend TiruVasi yang tak sihat.

03  kenapa tiada siapa nak engage dengan konten saya?

Post hari-hari tapi takde siapa Like or Comment. Story takde orang tengok. Zombie account ke?

04  siapa sebenarnya siapa target audiens saya?

Kadar impression tinggi tapi tak ada tindakan dari audiens. Siapa mereka sebenarnya dan kenapa takda siapa follow?

Go Digital

memperkasakan penjenamaan small sellers

Mengajak lebih ramai Small Sellers untuk berfikir secara kreatif dan mempersiapkan diri menghadapi IR 4.0 yang makin pesat.

 

Bagaimana small sellers boleh bina jenama sendiri?

Digital Branding

Digital Branding

bagaimana Small Sellers boleh bina jenama sendiri?

Membina Penjenamaan Digital adalah proses yang tidak boleh dibeli, tetapi boleh dibina.

Suatu proses yang bakal memberi manfaat berpanjangan.

 

Bina platform yang berkekalan supaya berkekalan dan penuh informasi.

 

Bina jenama sendiri boleh memberikan impak yang positif kepada konten-konten digital.

Jadikan networking di antara

bertapak di Internet

Bina Website

eCommerce

Disinilah tempat terbaik untuk kita menyimpan segala konten yang bermakna atau terpilih secara kekal dan boleh diakses berulang kali.

 

Memudahkan proses pembelian pelanggan dan urusan perniagaan.

 

Kukuhkan dan optimumkan laman web dengan teknik SEO. Melatih minda melahirkan konten-konten baru yang bermanfaat

Mula Blog

Penggunaan blog dengan artikel menarik bakal memberi ilmu atau pengetahuan baru kepada pengunjung (visitor), disamping itu dapat menjana pendapatan secara pemasaran affiliate (Affiliate Marketing).

dan Bina Authority

Biasanya didominasi oleh Content Creator yang memunyai niat murni untuk menyebarkan ilmu baru ke dunia sosial.
nak mula blog

Kukuhkan Personal Branding

Didominasi atau dimanipulasi oleh pembuat Konten (Content Creator) yang mempunyai niat murni untuk menyebarkan informasi, ilmu atau pengetahuan yang baru ke dunia sosial.

di Media Sosial

Pelbagai format untuk menghasilkan konten seperti dari segi gambar, video, suara mahupun tulisan atau komen.

Crash Course

bina website eCommerce

Pembelajaran langkah demi langkah untuk membantu para small sellers memahami selok belok dunia digital dan bagaimana cara untuk mendominasi pasaran Malaysia sepenuhnya.

Mentor & Tutor

Mentor kepada beberapa Small Sellers yang telah berjaya berniaga di website eCommerce sendiri.
elle nouvya ratu web digital
Elle Faye
Nouvya Resources
Seorang seller yang kreatif dan berjaya memukau pembeli untuk membeli belah di websitenya.
Zhi
ZH Empire
Cipta Personal Branding & capai 5 angka selepas 2 bulan berhenti sepenuhnya dari platform Shopee.
Kekna
The Gorjes Skin

Website eCommerce

Small Sellers Malaysia

Konten Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

jom mula belajar.

Mula bertapak di laman sendiri dan kukuhkan jenama anda dengan pelbagai sudut Digital Marketing.

“Don’t mess with the best, cause the best don’t mess!”