penat menulis & jual di twitter?

Ketahui bagaimana strategi bina website dan blog sendiri dapat memudahkan peniaga online menyerlah dan menjual di Internet.

Join email list sekarang!

Awak TweetSeller? Perlukan idea untuk tingkatkan jualan? Jom join email list ni

Tips & Tricks mudah mengenai Digital, Website dan Media Sosial.

"bestnya ramai followers, orang suka kita lah"

Perasan tak, dah makin ramai peniaga dan creators mula tempa nama di kebanyakan platform popular? 

Banyak reTweet & Quote Tweet, dapat ramai followers, eee seronoklah!

 

TAPI, CUKUP KE?

 

Apa akan jadi kalau sehari awak tak muncul di Twitter?

Adakah mereka masih menunggu Tweet dan Thread awak yang seterusnya?

Tenggelam dengan ribuan TWEET sellers dari brand yang sama?

01  struggling nak stands-out di media sosial

Leader Team beri cadangan untuk kukuhkan Personal Branding. Tapi macam mana nak mula?

02  tak tahu nak buat copywriting & twitter thread macam mana?

Semua idea dah keluar, tak tahu dah nak buat konten apa dengan niche sedia ada. Nak kena TiruVasi apa lagi?

03  kenapa tiada siapa nak engage dengan tweet saya?

Post hari-hari tapi tiada siapa Like atau Comment. Thread tiada orang baca. Zombie account ke ni?

04  siapa sebenarnya target audiens saya?

Kadar impression tinggi tapi tak ada tindakan dari audiens. Siapa mereka sebenarnya dan kenapa mereka tak follow?

Go Digital

memperkasakan penjenamaan perniagaan

Ella nak ajak lebih ramai Tweet Sellers untuk kembangkan kreativiti dalam aktiviti berniaga. Menggunapakai kemudahan Digital sebaik mungkin dan tingkatkan jualan walaupun bergerak sendirian a.k.a SoloPreneur.

 

Perlukan bantuan? Pastikan baca sampai habis!

Digital Branding

bagaimana SoloPreneur boleh bina jenama dan empayar sendiri di Internet?

Penjenamaan Digital adalah proses yang tidak boleh dibeli, tetapi boleh dibina. 
Suatu proses yang menjadikan jenama kecil begitu gah di serata Internet.

 

Sangatlah digalakkan untuk menguasai platform yang berkekalan supaya ianya penuh berinformasi serta memberi manfaat yang berpanjangan.

 

Elle nak bantu jadikan masa yang awak guna untuk bina konten di media sosial menjadi suatu karya yang amat bernilai.

 

Bukan itu saja, malah Elle akan kongsi dengan awak cara untuk mulakan empayar Internet dan bina hubungan dengan pengikut awak di Twitter untuk jangka yang panjang di dunia Digital.

bertapak di Internet

Bina Website

eCommerce

Disinilah tempat terbaik untuk kita menyimpan segala konten yang bermakna atau terpilih secara kekal dan boleh diakses berulang kali.

 

Mudahkan proses pembelian pelanggan dan urusan perniagaan.

 

Kukuhkan dan optimumkan laman web dengan teknik SEO. Melatih minda melahirkan konten-konten baru yang bermanfaat

Mula Tulis Blog

Penggunaan blog dengan artikel menarik bakal memberi ilmu atau pengetahuan baru kepada pengunjung (visitor), disamping itu dapat menjana pendapatan secara pemasaran affiliate (Affiliate Marketing).

dan Bina Authority

Biasanya didominasi oleh Content Creator yang memunyai niat murni untuk menyebarkan ilmu baru ke dunia sosial.
nak mula blog

Kekalkan Pelanggan Setia

Cara efektif untuk mengekalkan hubungan di antara penjual dan customer supaya pembelian dapat berulang

via Email Marketing

tanpa perlu mengharapkan jawapan serta merta tetapi lebih kepada konsep pemberitahuan berbentuk peringatan bermanfaat.

Tutorial

bina website eCommerce

Pembelajaran langkah demi langkah untuk membantu para small sellers memahami selok belok dunia digital dan bagaimana cara untuk mendominasi pasaran Malaysia secara menyeluruh.

Alternatif Lain

kuningnya blog

Bina Konten Bertulis via Blog

Kongsikan ilmu yang membina dari perspektif sendiri mengenai sesuatu topik. Peluang untuk beri huraian pendapat dan fakta menarik sambil menjana pendapatan secara pasif.

dapat hantar email comel kuning

Kekalkan Pelanggan dengan Email

Sebarkan konten berbentuk peringatan tanpa merimaskan pelanggan disamping mengeratkan hubungan antara peniaga dan pembeli berserta layan istimewa.

media sosial kuning ada ramai follower

Kukuhkan Branding di Media Sosial

Didominasi atau dimanipulasi oleh pembuat Konten (Content Creator) yang mempunyai niat murni untuk menyebarkan informasi, ilmu atau pengetahuan yang baru ke dunia sosial.

Blog wajib baca untuk berjaya

Artikel Menarik

Konten Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

jom mula belajar.

Mula bertapak di laman sendiri dan kukuhkan jenama anda dengan pelbagai sudut Digital Marketing.

Kejap

elle nak kongsi rahsia tangkap lead kat awak ni. Jangan lupa drop email, okay!

“Don’t mess with the best, cause the best don’t mess!”